FX PROTECT Shaggy Wash Pad – jastuk od mikrofibre za pranje vozila

39,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

FX Protect Shaggy Wash Pad jastuk od mikrofibre za pranje vozila je pad od mikrofibre za pranje vozila. Izrađen je od najfinije i najnježnije korejske mikrofibre, a zahvaljujući svojoj jezgri upija veliku količinu vode pa je idealan za pranje osjetljivih vozila poput onih čiste crne boje.

FX Protect Shaggy Wash Pad jastuk od mikrofibre za pranje vozila:

  • Najfinija korejska mikrofibra
  • Upija puno vode i šampona te klizi po laku
  • Vrhunska FX Protect kvaliteta

Nema na zalihi

Opis

FX Protect Shaggy Wash Pad jastuk od mikrofibre za pranje vozila predstavlja zamjenu za klasičnu spužvu za pranje vozila jer je napravljen od izuzetno mekane i nježne mikrofibre koja je garancija za pranje vozila bez ogrebotina, a u isto vrijeme mijenja rukavicu od mikrofibre za pranje ukoliko ste jedan od onih korisnika koji rukavicu ne navlači na ruku.
Kao i FX Protect Premium Wash Mitt, i FX Protect Shaggy Wash Pad jastuk od mikrofibre za pranje vozila je napravljen od snažno upijajuće spužve koja će zadržati veliku količinu vode i šampona u sebi kako bi što bolje i lakše klizala po laku.

Površina Shaggy Pada je napravljena od 3 sloja mikrofibre te upijajuće jezgre.
Mikrofibra, naravno, dolazi iz Koreje što garantira vrhunsku kvalitetu i visok standard u izradi i samoj kvaliteti pletiva.

  • Dimenzije: 23 x 16 x 5 cm
  • Materijal: 100% korejska mikrofibra
  • Mješavina vlakana: 93 Polyester / 7% viskozno vlakno

Pakiranje: 1 komad

Podjeli s prijateljima